DEZERT PUN VITAMINA: Oduševite svoje ukućane sa VOĆNIM PITICAMA, iznenadiće vas fantastična kombinacija ove 3 VRSTE VOĆA
Niko ne može da odoli kombinaciji hrskave korice i nežnog punjenja
Danas smo vam pripremili recept za neverovatnu poslasticu - voćne pitice pune vitamina. Ova jednostavna poslastica oduševit će ljubitelje jabuka, breskvi i šljiva. Što je još važnije, priprema ne zahtijeva puno vremena.
Oduševićete se kada osetite kako se lepo slažu ukusi jabuka, kajsija i šljiva. Letnja hrskava poslastica idealan je dezert koji se jednostavno priprema, a oduševljava svakog sladokusca.
![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2023/07/08/355061764_582882684012449_2736107215731586176_n.jpg?itok=BhXku40q)
RUČAK ZA 30 MINUTA: Jednostavan i BRZ SATARAŠ samo od povrća, idealan za tople LETNJE DANE i one koji paze na liniju
![](https://www.sd.rs/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2023/07/07/baka_5.jpg?itok=JpM-iGG5)
EKSPRESNO BRZ OBROK od starog hleba: Napravite hrskave zalogaje sa zanimljivim dodacima (RECEPT)
Potrebno je:
- 600 gr jabuka
- nekoliko šljiva
- malo breskvi
- 1 kesica cimeta
- po želji šećer
- 2 kašike griza
- ulje
- 500 gr tanke kore
Priprema:
Jabuke izrendati, a šljive i breskve iseckati na kockice. Isećkano voće izmešati, a potom dodati cimet, šećer po želji i griz. Sve polako izmešati. Sledi filovanje: koru rašitriti na sto, premazati uljem i rasporediti voće, nakon toga uviti u rolnicu. Veće rolnce iseći nožem ili makazama i napraviti više malih. Rđati u pleh obložen pek papirom. Pitice peći na 200 stepeni oko 40 minuta.
Uživajte u sočnim i hrskavim piticama!