Savršene, SOČNE BAKLAVE iz bakine kuhinje: Uz ovu SMESU kojom se PRELIVAJU biće još mekše i ukusnije
Uživajte u današnjem receptu.
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za baklavu sa višnjama.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2018/07/06/profimedia-0013353063.jpg?itok=ka7X9FgS)
TOPITE KILOGRAME u određeno doba dana – evo kada TAČNO treba da imate NAJOBILNIJI obrok
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/06/24/ffdfdfdfdsfdsfdsf.jpg?itok=Mz02m8IY)
Supružnici IZGUBILI 180 KILOGRAMA zajedno, zahvaljujući ovome, a sada izgledaju NEPREPOZNATLJIVO (FOTO)
Potrebno je:
- 1/2 kg tankih kora
- 1 kg višanja malo šećera malo griza ulje
Za preliv:
- 100 gr šećera
- 100 ml vode
- 1 vanilin šećer
Priprema: Višnje dobro oprati izvaditi koščice. Koru raširiti na sto premazati uljem, posuti malo griza, 1 supena kašika, malo šećerom i poprskati vodom.
Najbolje ako imate pumpicu sa prskalicom. Četiri kore tako sastaviti jednu preko druge i na zadnju, u dnu poređati po želji višnje i uviti. Ređati u veći pleh (od šporeta). Premazati rolnice uljem i peći na 200 stepeni C oko 40 min (zavisi od šporeta) da lepo porumeni.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/89720/shutterstock_1196903887.jpg?itok=fkcWV9Wr)
ŽELUDAC VAM NE VARI HRANU I STOMAK VAM JE NADUVEN? Odmah idite u kuhinju i NAPRAVITE OVAJ PRIRODNI LEK
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/398827/profimedia-0383516175.jpg?itok=Tyj8-mrr)
Nikako NIJE DOBRO da JEDETE LUBENICU: Osobe sa ovim zdravstvenim problemima bi trebalo da je IZBEGAVAJU
Skuvati u šerpici šećer sa vodom i vanilom. Neka vri oko 2 min. Ohladiti. Kad je pita gotova vruću je poseći i preliti sirupom. Hladnu servirati. Nikad bolja, sočnija i ukusnija. Sladite se i uživajte.
Detaljnije o receptu na videu.