DOMAĆE PLJESKAVICE KOJE SE NE PRŽE: U ovom gurmanluku ćete sigurno uživati, već pri prvom zalogaju! (VIDEO)
24.10.2021.
08:03
Komentari (0)
Prijatno!
Kada poželite neko malo pikantnije meso za ručak, sigurni smo da će vam ovaj recept dobro doći.
Gurmanske pljeskavice, koje se peku u rerni, pravi su izbor za sve koji uživaju u dobrom zalogaju.
DOKTORKA UPOZORAVA: Ovi simptomi ukazuju na RAK DOJKE - odmah treba da vam se uključi CRVENA LAMPICA!
DOKTORKA UPOZORAVA: Ovi simptomi ukazuju na RAK DOJKE - odmah treba da vam se uključi CRVENA LAMPICA!
Mislili su da OBRAĐUJE FOTKE, a onda je paparaco uhvatio u BIKINIJU! Evo kako STVARNO izgleda "OČAJNA DOMAĆICA"! (FOTO)
Mislili su da OBRAĐUJE FOTKE, a onda je paparaco uhvatio u BIKINIJU! Evo kako STVARNO izgleda "OČAJNA DOMAĆICA"! (FOTO)
"OŠAMARILA SAM GA I OTIŠLA" Na se*s su čekali mesecima, a onda joj je u prvoj AKCIJI rekao OVO! (VIDEO)
"OŠAMARILA SAM GA I OTIŠLA" Na se*s su čekali mesecima, a onda joj je u prvoj AKCIJI rekao OVO! (VIDEO)
Potrebno je:
- 400 gr mešanog mlevenog mesa
- 1 manja glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 2 paprike sveže, crvena i žuta
- 2 lista suve slanine
- 2 kašike prezli
- peršunov list
- mleveni biber, so
- ulja malo
- malo mlevene i tucane paprike
Priprema:
Upržiti seckan luk i slaninicu pa dodati seckanu papriku i nju upržiti. Sve sipati u mleveno meso. Dodati jaje, mlevenu papriku, biber so i prezle. Sve izmešati i praviti pljeskavicu i ređati u podmazan pleh.
Peći na 220 stepeni C, oko 50 min.
Evo i kako se pravi: