ДОМАЋЕ ПЉЕСКАВИЦЕ КОЈЕ СЕ НЕ ПРЖЕ: У овом гурманлуку ћете сигурно уживати, већ при првом залогају! (ВИДЕО)
24.10.2021.
08:03
Коментари (0)
Пријатно!
Када пожелите неко мало пикантније месо за ручак, сигурни смо да ће вам овај рецепт добро доћи.
Гурманске пљескавице, које се пеку у рерни, прави су избор за све који уживају у добром залогају.
ДОКТОРКА УПОЗОРАВА: Ови симптоми указују на РАК ДОЈКЕ - одмах треба да вам се укључи ЦРВЕНА ЛАМПИЦА!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/10/22/doktorka.jpg?itok=72imU9ur)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/10/22/doktorka.jpg?itok=72imU9ur)
ДОКТОРКА УПОЗОРАВА: Ови симптоми указују на РАК ДОЈКЕ - одмах треба да вам се укључи ЦРВЕНА ЛАМПИЦА!
Мислили су да ОБРАЂУЈЕ ФОТКЕ, а онда је папарацо ухватио у БИКИНИЈУ! Ево како СТВАРНО изгледа "ОЧАЈНА ДОМАЋИЦА"! (ФОТО)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/31/longorija.jpg?itok=4L0_Yv59)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/31/longorija.jpg?itok=4L0_Yv59)
Мислили су да ОБРАЂУЈЕ ФОТКЕ, а онда је папарацо ухватио у БИКИНИЈУ! Ево како СТВАРНО изгледа "ОЧАЈНА ДОМАЋИЦА"! (ФОТО)
"ОШАМАРИЛА САМ ГА И ОТИШЛА" На се*с су чекали месецима, а онда јој је у првој АКЦИЈИ рекао ОВО! (ВИДЕО)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/10/19/devojka-n.jpg?itok=irpuf9v-)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/10/19/devojka-n.jpg?itok=irpuf9v-)
"ОШАМАРИЛА САМ ГА И ОТИШЛА" На се*с су чекали месецима, а онда јој је у првој АКЦИЈИ рекао ОВО! (ВИДЕО)
Потребно је:
- 400 гр мешаног млевеног меса
- 1 мања главица црног лука
- 3 чена белог лука
- 2 паприке свеже, црвена и жута
- 2 листа суве сланине
- 2 кашике презли
- першунов лист
- млевени бибер, со
- уља мало
- мало млевене и туцане паприке
Припрема:
Упржити сецкан лук и сланиницу па додати сецкану паприку и њу упржити. Све сипати у млевено месо. Додати јаје, млевену паприку, бибер со и презле. Све измешати и правити пљескавицу и ређати у подмазан плех.
Пећи на 220 степени Ц, око 50 мин.
Ево и како се прави: