DORUČAK S LJUBAVLJU: Kobasica u obliku srca sa jajima - obrok gotov za 5 MINUTA (RECEPT)
03.11.2022.
08:39
Komentari (0)
Koliko malo truda trebate napraviti kako bi se zadovoljila voljenu osobu!
Potrebno je:
- 2 para tankih kobasica ili viršli
- 100 gr rendane šunkarice
- malo rendanog kačkavalja
- 1 seckana kobasica
- 2 jaja
- ulje
BOGATA SLANA TORTA OD PALAČINKI: Bolja od svake pite, punjena šunkom i kulenom - svi će pitati za recept
BOGATA SLANA TORTA OD PALAČINKI: Bolja od svake pite, punjena šunkom i kulenom - svi će pitati za recept
JEFTINA JESENJA SALATA: Prava je riznica vitamina neophodnih pred zimu, štiti od PREHLADA, jača IMUNITET (RECEPT)
JEFTINA JESENJA SALATA: Prava je riznica vitamina neophodnih pred zimu, štiti od PREHLADA, jača IMUNITET (RECEPT)
Priprema:
Koabsice iseći po dužini i po sredini ali ostaviti pri vrhu mali deo.
Kobasicu koju smo rasekli okrećemo naopako formirajući srce kao u videu. Vrhove spojiti čačkalicom. Ispržiti sa jedne strane kobasicu srce pa okrenuti.
Na dno srca staviti na dno malo rendanog kačkavalja da se lepo zapeče. Preko staviti rendane šunke i malo seckane kobasice. Pritisnuti malo špatulom i poklopiti par minuta.
Polako okrenuti pa dodati po šaku rendanog kačkavalja i na sredini po jedno jaje na oko. Posoliti i poklopiti. Kad jaje dobije belu skramu skloniti i služiti toplo. Uživajte.