ДОРУЧАК С ЉУБАВЉУ: Кобасица у облику срца са јајима - оброк готов за 5 МИНУТА (РЕЦЕПТ)
03.11.2022.
08:39
Коментари (0)
Колико мало труда требате направити како би се задовољила вољену особу!
Потребно је:
- 2 пара танких кобасица или виршли
- 100 гр рендане шункарице
- мало ренданог качкаваља
- 1 сецкана кобасица
- 2 јаја
- уље
БОГАТА СЛАНА ТОРТА ОД ПАЛАЧИНКИ: Боља од сваке пите, пуњена шунком и куленом - сви ће питати за рецепт
БОГАТА СЛАНА ТОРТА ОД ПАЛАЧИНКИ: Боља од сваке пите, пуњена шунком и куленом - сви ће питати за рецепт
ЈЕФТИНА ЈЕСЕЊА САЛАТА: Права је ризница витамина неопходних пред зиму, штити од ПРЕХЛАДА, јача ИМУНИТЕТ (РЕЦЕПТ)
ЈЕФТИНА ЈЕСЕЊА САЛАТА: Права је ризница витамина неопходних пред зиму, штити од ПРЕХЛАДА, јача ИМУНИТЕТ (РЕЦЕПТ)
Припрема:
Коабсице исећи по дужини и по средини али оставити при врху мали део.
Кобасицу коју смо расекли окрећемо наопако формирајући срце као у видеу. Врхове спојити чачкалицом. Испржити са једне стране кобасицу срце па окренути.
На дно срца ставити на дно мало ренданог качкаваља да се лепо запече. Преко ставити рендане шунке и мало сецкане кобасице. Притиснути мало шпатулом и поклопити пар минута.
Полако окренути па додати по шаку ренданог качкаваља и на средини по једно јаје на око. Посолити и поклопити. Кад јаје добије белу скраму склонити и служити топло. Уживајте.