FANTASTIČNO SOČAN: Recept za savršen RUČAK po svačijem ukusu - samo ovako vas neće NADIMATI (RECEPT)
24.04.2022.
15:58
Komentari (0)
Prijatno!
Danas vam iz bakine kuhinje predstavaljmo recept za meso i kupus - takozvani podvarak. Evo kako da pripremite ovaj ukusan i veoma hranljiv ručak, idealan za ovaj hladan zimski dan.
ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK: Da li je realno ovo? Maja Berović pre PLASTIČNIH OPERACIJA - neprepoznatljiva je! (VIDEO)
ISPLIVAO ŠOKANTAN SNIMAK: Da li je realno ovo? Maja Berović pre PLASTIČNIH OPERACIJA - neprepoznatljiva je! (VIDEO)
DEVICE očekuje neverovatan dobitak, STRELČEVIMA dobar dan za ljubav: Ovo je DNEVNI HOROSKOP za 24. APRIL
DEVICE očekuje neverovatan dobitak, STRELČEVIMA dobar dan za ljubav: Ovo je DNEVNI HOROSKOP za 24. APRIL
Potrebno je:
- dve glavice kiselog kupusa
- 100 gr suve slanine
- biber, slatka i tucana paprika
- 200 gr suvih rebara
- 2 svinjske krmenadle od vrata
- 3-4 čena belog luka...lovorov list
- pileći bataci
Priprema:
Kupus ako je prekiseo oprati u jednoj ili dve vode. Slaninu iseći na listiće pa propržiti da pusti mast i sipati u kupus.
Dodati kašiku masti ili malo ulja, papriku jednu i drugu, seckani beli luk. Ubaciti lovorov list suva rebra.
Meso posoliti dodati začine premazati uljem. Kupus dinstati oko 30 minuta sipati u tepsiju ili sud koji ide u rernu.
Odozgo poredjati i peći u rerni na 200 stepeni C oko sat vremena