ФАНТАСТИЧНО СОЧАН: Рецепт за савршен РУЧАК по свачијем укусу - само овако вас неће НАДИМАТИ (РЕЦЕПТ)
24.04.2022.
15:58
Коментари (0)
Пријатно!
Данас вам из бакине кухиње представаљмо рецепт за месо и купус - такозвани подварак. Ево како да припремите овај укусан и веома хранљив ручак, идеалан за овај хладан зимски дан.
ИСПЛИВАО ШОКАНТАН СНИМАК: Да ли је реално ово? Маја Беровић пре ПЛАСТИЧНИХ ОПЕРАЦИЈА - непрепознатљива је! (ВИДЕО)
ИСПЛИВАО ШОКАНТАН СНИМАК: Да ли је реално ово? Маја Беровић пре ПЛАСТИЧНИХ ОПЕРАЦИЈА - непрепознатљива је! (ВИДЕО)
ДЕВИЦЕ очекује невероватан добитак, СТРЕЛЧЕВИМА добар дан за љубав: Ово је ДНЕВНИ ХОРОСКОП за 24. АПРИЛ
ДЕВИЦЕ очекује невероватан добитак, СТРЕЛЧЕВИМА добар дан за љубав: Ово је ДНЕВНИ ХОРОСКОП за 24. АПРИЛ
Потребно је:
- две главице киселог купуса
- 100 гр суве сланине
- бибер, слатка и туцана паприка
- 200 гр сувих ребара
- 2 свињске крменадле од врата
- 3-4 чена белог лука...ловоров лист
- пилећи батаци
Припрема:
Купус ако је прекисео опрати у једној или две воде. Сланину исећи на листиће па пропржити да пусти маст и сипати у купус.
Додати кашику масти или мало уља, паприку једну и другу, сецкани бели лук. Убацити ловоров лист сува ребра.
Месо посолити додати зачине премазати уљем. Купус динстати око 30 минута сипати у тепсију или суд који иде у рерну.
Одозго поређати и пећи у рерни на 200 степени Ц око сат времена