Rešite problem ŽELUDAČNE KISELINE za 30 SEKUNDI: Zbog ovog povrća nikad više nećete imati GORUŠICU (RECEPT)
Brzo i efikasno
Za pripremu lekovitog napitka potrebno vam je 400 grama šargarepe.
Povrće najpre dobro operite, a zatim istrljate četkom, isecite na kockice i iscedite u sokovniku.
"DOBILA SAM TRUDNIČKI DIJABETES": Đeđa i Andrija broje sitno do POROĐAJA, evo šta ih je sve snašlo za ovih 8 meseci
SJAJAN TRIK: Evo kako da osušite veš u toku ZIME bez stvaranja VLAGE I NEPRIJATNIH MIRISA
ČISTI SINUSE U SEKUNDI: Koren ove BILJKE ublažava simptome PREHLADE, gripa i pomaže kod upornog KAŠLJA
Ovako pripremljen napitak će neutralisati višak želudačne kiseline i otkloniti tegobe prouzrokovane gorušicom.
Sok od šargarepe pijte u malim gutljajima. Trebalo bi ga konzumirati ujutru pre doručka, i to oko 150 ml. Inače, karakteristična boja šargarepe potiče od karotena iz kog nastaje vitamin A.
Ako želite da zadržite mladalački izgled, jedite bar jednu šargarepu na dan. Ovo povrće je pozno po svojim antiejdžing moćima. Naime, bogatstvo beta-karotenom štiti ćelije u organizmu od oštećenja.
Ovaj vitamin obezbeđuje zdravu kožu, kosu i nokte, a utiče i na rad jetre, želuca, creva, jača srce i imunitet, popravlja vid.