Решите проблем ЖЕЛУДАЧНЕ КИСЕЛИНЕ за 30 СЕКУНДИ: Због овог поврћа никад више нећете имати ГОРУШИЦУ (РЕЦЕПТ)
Брзо и ефикасно
За припрему лековитог напитка потребно вам је 400 грама шаргарепе.
Поврће најпре добро оперите, а затим истрљате четком, исеците на коцкице и исцедите у соковнику.
"ДОБИЛА САМ ТРУДНИЧКИ ДИЈАБЕТЕС": Ђеђа и Андрија броје ситно до ПОРОЂАЈА, ево шта их је све снашло за ових 8 месеци
СЈАЈАН ТРИК: Ево како да осушите веш у току ЗИМЕ без стварања ВЛАГЕ И НЕПРИЈАТНИХ МИРИСА
ЧИСТИ СИНУСЕ У СЕКУНДИ: Корен ове БИЉКЕ ублажава симптоме ПРЕХЛАДЕ, грипа и помаже код упорног КАШЉА
Овако припремљен напитак ће неутралисати вишак желудачне киселине и отклонити тегобе проузроковане горушицом.
Сок од шаргарепе пијте у малим гутљајима. Требало би га конзумирати ујутру пре доручка, и то око 150 мл. Иначе, карактеристична боја шаргарепе потиче од каротена из ког настаје витамин А.
Ако желите да задржите младалачки изглед, једите бар једну шаргарепу на дан. Ово поврће је позно по својим антиејџинг моћима. Наиме, богатство бета-каротеном штити ћелије у организму од оштећења.
Овај витамин обезбеђује здраву кожу, косу и нокте, а утиче и на рад јетре, желуца, црева, јача срце и имунитет, поправља вид.