GRAŠAK SA POHOVANOM PILETINOM - Zbog ovog postupka, BAKIN recept je potpuno DRUGAČIJI od uobičajenog (VIDEO)
29.07.2022.
09:00
Komentari (0)
Oduševiće vas, a veoma je dekorativno!
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za grašak na malo drugačiji način od onog na koji smo navikli i piletinu.
"BORIM SE SA KILOGRAMIMA celog svog života, a onda sam dobila poziv da budem deveruša POD USLOVOM DA SE UGOJIM!" Odbila je, a onda je usledio preokret![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/07/20/shutterstock_379972354.jpg?itok=2I6bWOFA)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/07/20/shutterstock_379972354.jpg?itok=2I6bWOFA)
"BORIM SE SA KILOGRAMIMA celog svog života, a onda sam dobila poziv da budem deveruša POD USLOVOM DA SE UGOJIM!" Odbila je, a onda je usledio preokret
Strelac da se čuva INCIDENTA na POSLU, Lav u CENTU PAŽNJE jedne osobe - Horoskop za PETAK je tu![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/06/16/shutterstock_2127716096.jpg?itok=19-PncIH)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2022/06/16/shutterstock_2127716096.jpg?itok=19-PncIH)
Strelac da se čuva INCIDENTA na POSLU, Lav u CENTU PAŽNJE jedne osobe - Horoskop za PETAK je tu
Potrebno je:
- 500 gr graška smrznutog ili svežeg
- 1 glavica crnog luka
- 2 šargarepe
- 1 veći krompir
- 1 kašičica začina suvog
- 1 kašičica belog luka u granulama
- malo ulja
Prilog po izboru
Na malo ulja propržiti secenu glavicu crnog luka. Dodati sečenu šargarepu pa grašak. Sipati vodu da ogrezne i kuvati 20-30 minuta. Dodati začin, beli luk pa skloniti sa šporeta. Dugačkim štapom za miksanje izmiksati. Uz grašak dodati po želji prilog. Ja sam ispohovala piletinu.
Ako je post može tiba. Ako nemate meso može obično jaje na oko. Grašak mogu jesti i sasvim mala deca. Fantastičan ukus. Prijatno!