ГРАШАК СА ПОХОВАНОМ ПИЛЕТИНОМ - Због овог поступка, БАКИН рецепт је потпуно ДРУГАЧИЈИ од уобичајеног (ВИДЕО)
29.07.2022.
09:00
Коментари (0)
Одушевиће вас, а веома је декоративно!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за грашак на мало другачији начин од оног на који смо навикли и пилетину.
"БОРИМ СЕ СА КИЛОГРАМИМА целог свог живота, а онда сам добила позив да будем деверуша ПОД УСЛОВОМ ДА СЕ УГОЈИМ!" Одбила је, а онда је уследио преокрет
"БОРИМ СЕ СА КИЛОГРАМИМА целог свог живота, а онда сам добила позив да будем деверуша ПОД УСЛОВОМ ДА СЕ УГОЈИМ!" Одбила је, а онда је уследио преокрет
Стрелац да се чува ИНЦИДЕНТА на ПОСЛУ, Лав у ЦЕНТУ ПАЖЊЕ једне особе - Хороскоп за ПЕТАК је ту
Стрелац да се чува ИНЦИДЕНТА на ПОСЛУ, Лав у ЦЕНТУ ПАЖЊЕ једне особе - Хороскоп за ПЕТАК је ту
Потребно је:
- 500 гр грашка смрзнутог или свежег
- 1 главица црног лука
- 2 шаргарепе
- 1 већи кромпир
- 1 кашичица зачина сувог
- 1 кашичица белог лука у гранулама
- мало уља
Прилог по избору
На мало уља пропржити сецену главицу црног лука. Додати сечену шаргарепу па грашак. Сипати воду да огрезне и кувати 20-30 минута. Додати зачин, бели лук па склонити са шпорета. Дугачким штапом за миксање измиксати. Уз грашак додати по жељи прилог. Ја сам испоховала пилетину.
Ако је пост може тиба. Ако немате месо може обично јаје на око. Грашак могу јести и сасвим мала деца. Фантастичан укус. Пријатно!