BRUTALNO izgleda i u 50! Glumica Gvinet Paltrou otkrila tajnu, za njenu vitkost je zaslužna OVA NAMIRNICA
Mnoge mlađe koleginice bi joj pozavidele na izgledu.
Gvinet Paltrou je bez sumnje jedna od najpoznatijih glumica svoje generacije. Osim toga što je možemo videti na bioskopskom platnu, ova rođena Amerikanka se otisnula i u preduzetničke vode. Pokrenula je svoju liniju kozmetike. To samo govori da jako vodi računa o svom izgledu i da se zalaže za zdrav način života.
Prošlog septembra je napunila 50 godina, pa se trudi da uravnoteženom ishranom i redovnim vežbanjem svoje telo održava vitkim i zdravim, piše "Social Diary".
U čemu je tajna?
Jelovnik Gvinet Paltrou se izdvaja po tome što se bazira na tečnoj hrani. Ona već godinama sledi makrobiotičku ishranu. Šta to podrazumeva?
Sutra SLAVIMO SVETOG TRIFUNA, ovako se POMOLITE za ljubav i spasenje - Izbegnite greh većine koji se čini nesvesno
U duhu DANA ZALJUBLJENIH! Probajte ovaj ROMANTIČNI mejkap, zavodljiv je i ženstven, a potreban vam je JEDAN PROIZVOD!
To znači da unosi mnogo organskih žitarica, svežeg povrća i povremeno jede organsku ribu ili živinu, najviše do 50 grama, ali ne kao obrok već u supi ili čorbi. Izbegava zašećerenu ili prerađenu hranu, a ako konzumira mlečne proizvode, uglavnom je to kozje mleko. Izbegava hleb iako je izjavila da ponekad uživa u bagetu sa sirom. Uz sebe uvek voli da ima proteinsku pločicu sa kikiriki puterom.
Trudi se da na svaka dva sata unese tečnost, a to podrazumeva, naravno vodu, biljne čajeve, sveže ceđene sokovi od voća i povrća, napitke od bobičastog voća, supe i potaže. Od voća je sve dozvoljeno, a od povrća najviše preporučuje šargarepu, cveklu, tikvice, lisnato povrće, paradajz, celer, krastavac, beli luk... I sve što ona jede, pripremi tako što se kuva, pasira, cedi ili blendira.
Pored ishrane, tu je i vežbanje
Gvinet ne propušta kardio trening koji traje 45 minuta pet puta nedeljno, ali i 45 minuta joge, takođe pet puta nedeljno. Kada je očekuje neki događaj, ona produžava vežbe na dva sata i šest puta nedeljno. Pa onda nije ni čudo što je tako vitka!