БРУТАЛНО изгледа и у 50! Глумица Гвинет Палтроу открила тајну, за њену виткост је заслужна ОВА НАМИРНИЦА
Многе млађе колегинице би јој позавиделе на изгледу.
Гвинет Палтроу је без сумње једна од најпознатијих глумица своје генерације. Осим тога што је можемо видети на биоскопском платну, ова рођена Американка се отиснула и у предузетничке воде. Покренула је своју линију козметике. То само говори да јако води рачуна о свом изгледу и да се залаже за здрав начин живота.
Прошлог септембра је напунила 50 година, па се труди да уравнотеженом исхраном и редовним вежбањем своје тело одржава витким и здравим, пише "Социал Diary".
У чему је тајна?
Јеловник Гвинет Палтроу се издваја по томе што се базира на течној храни. Она већ годинама следи макробиотичку исхрану. Шта то подразумева?
Сутра СЛАВИМО СВЕТОГ ТРИФУНА, овако се ПОМОЛИТЕ за љубав и спасење - Избегните грех већине који се чини несвесно
У духу ДАНА ЗАЉУБЉЕНИХ! Пробајте овај РОМАНТИЧНИ мејкап, заводљив је и женствен, а потребан вам је ЈЕДАН ПРОИЗВОД!
То значи да уноси много органских житарица, свежег поврћа и повремено једе органску рибу или живину, највише до 50 грама, али не као оброк већ у супи или чорби. Избегава зашећерену или прерађену храну, а ако конзумира млечне производе, углавном је то козје млеко. Избегава хлеб иако је изјавила да понекад ужива у багету са сиром. Уз себе увек воли да има протеинску плочицу са кикирики путером.
Труди се да на свака два сата унесе течност, а то подразумева, наравно воду, биљне чајеве, свеже цеђене сокови од воћа и поврћа, напитке од бобичастог воћа, супе и потаже. Од воћа је све дозвољено, а од поврћа највише препоручује шаргарепу, цвеклу, тиквице, лиснато поврће, парадајз, целер, краставац, бели лук... И све што она једе, припреми тако што се кува, пасира, цеди или блендира.
Поред исхране, ту је и вежбање
Гвинет не пропушта кардио тренинг који траје 45 минута пет пута недељно, али и 45 минута јоге, такође пет пута недељно. Када је очекује неки догађај, она продужава вежбе на два сата и шест пута недељно. Па онда није ни чудо што је тако витка!