Ljuska jajeta je BLAGO: Kada saznate zbog čega, nećete je više nikada baciti!
Retko je koristimo.
Znamo da su jaja hranljiva, a uz to puna vitamina i minerala, poput vitamina A i B12 ili kalcijuma i cinka.
NAPRAVITE KOD KUĆE: Napitak koji ČISTI creva od TOKSINA za samo 30 DANA! (RECEPT)
Međutim, jednu veoma hranljivu stvar u njima ne iskorišćavamo!
ZAČIN KOJI DAJE POSEBAN ŠMEK: Omiljen u kuhinji, ali ako PRETERATE možete i da se OTRUJETE
Da li ste znali da je kalcijum oko 90 odsto sastava ljuske jajeta? Odlična je za kosti, mišiće i zube, a preporučljivo je da odrasli izmeđi 19 i 50 godina dnevno unesu oko 1.000 mg kalcijuma, a odličan izvor je, kao što smo rekli, ljuska jajeta.
Međutim, pre nego što se bacite na ljuske, znajte da prvo morate da ih prokuvate desetak minuta kako biste pobili sve bakterije.
OVO brašno reguliše PROBAVU, snižava HOLESTEROL i od njega se prave najbolje PALAČINKE (RECEPT)
Ako i dalje niste uvereni u njihovu ispravnost, ubacite ih u rernu na 175 stepeni na 15 minuta i budite potpuno uvereni u to da su čiste od bakterija.
Četiri stvari koje će vam se desiti ako budete POSTILI jednom nedeljno!
Kada to uradite, sameljite ih u fin prah i smestite u hermetički zatvorenu posudu. Nakon toga, dodajte u jelo po izboru - samo pola kašičice biće dovoljno za preporučeni dnevni unos kalcijuma.