Љуска јајета је БЛАГО: Када сазнате због чега, нећете је више никада бацити!
Ретко је користимо.
Знамо да су јаја хранљива, а уз то пуна витамина и минерала, попут витамина А и Б12 или калцијума и цинка.
НАПРАВИТЕ КОД КУЋЕ: Напитак који ЧИСТИ црева од ТОКСИНА за само 30 ДАНА! (РЕЦЕПТ)
Међутим, једну веома хранљиву ствар у њима не искоришћавамо!
ЗАЧИН КОЈИ ДАЈЕ ПОСЕБАН ШМЕК: Омиљен у кухињи, али ако ПРЕТЕРАТЕ можете и да се ОТРУЈЕТЕ
Да ли сте знали да је калцијум око 90 одсто састава љуске јајета? Одлична је за кости, мишиће и зубе, а препоручљиво је да одрасли измеђи 19 и 50 година дневно унесу око 1.000 мг калцијума, а одличан извор је, као што смо рекли, љуска јајета.
Међутим, пре него што се баците на љуске, знајте да прво морате да их прокувате десетак минута како бисте побили све бактерије.
ОВО брашно регулише ПРОБАВУ, снижава ХОЛЕСТЕРОЛ и од њега се праве најбоље ПАЛАЧИНКЕ (РЕЦЕПТ)
Ако и даље нисте уверени у њихову исправност, убаците их у рерну на 175 степени на 15 минута и будите потпуно уверени у то да су чисте од бактерија.
Четири ствари које ће вам се десити ако будете ПОСТИЛИ једном недељно!
Када то урадите, самељите их у фин прах и сместите у херметички затворену посуду. Након тога, додајте у јело по избору - само пола кашичице биће довољно за препоручени дневни унос калцијума.