AFRODIZIJAK ZA MUŠKARCE, PODSTIČE ŽENSKU PLODNOST! Ova NAMIRNICA je prava riznica vitamina, podmlađuje!
Bogatija je kalcijumom od mleka!
Sigurno ste čuli za maca prah, korenastu biljku koja pripada porodici rotkvica, najčešće dostupnu u obliku praha. Uzgaja se u planinama Perua, te nosi naziv "Peruanski ginseng". Prednosti i koristi maca praha su cenjene od davnina, a nedavno je popularizovana kao dodatak prehrani, te spada u kategoriju "superhrane" odnosno porodici namirnica bogatih visokom količinom fitonutrijenata koji pridonose ljudskom zdravlju.
Iako je najpoznatija kao afrodizijak za muškarce, maca je zbog svog sastava kao stvorena za žene. Sadrži idealnu kombinaciju vitamina, minerala i elemenata u tragovima, enzime, te esencijalne masne kiseline.
Ućebani DŽEMPER, ogromne PAPUČE I bele ČARAPE! Slavna GLUMICA prošetela sa ćerkom, svi se čude ŠTA je OBUKLA!
Bubuljice i DLAKE na GRUDIMA su neki od simptoma poremećaja HORMONA, ukoliko ovo PRIMETIŠ obrati se LEKARU!
Maca prah pozitivno utiče na žensku plodnost, menstrualni ciklus i libido te pomaže u slučaju tegoba povezanih sa PMS-om i klimaksom. Ima dokazan anti-aging uticaj te ne podmlađuje samo kožu, kosu i nokte, već i ceo organizam.
Organizmu daje energiju, štiti od svakodnevnog stresa, a učinkovita je i u slučaju hroničnog umora, depresije i anksioznosti. Inače maca (lepidium meyenii walp), znana i kao krompir Anda, odavno se koristi u narodnoj i tradicionalnoj kineskoj medicini u slučaju artritisa, reume, bolesti disajnih puteva te na primer za poticanje probave i snižavanje holesterola.
Zanimljiva činjenica je da je maca bogatija kalcijumom od mleka, te je upravo zbog toga snažna potpora u borbi protiv osteoporoze. Kao adaptogen, maca pridonosi sveukupnoj koristi organizma. Kalcijum, fosfor, vitamini B1 i B12 te masne kiseline blagotvorno djeluju na nervni sistem, potiču apetit i pozitivno utiču na probavu. Kalcijum i vitamin C iz mace pomažu u izgradnji mišićne mase i povećavanju fizičke izdržljivosti.
Njen prah koji ukusom podseća na ukus kafe, kakaa i cikorije, vrlo je jednostavan za konzumiranje.
Osim sa toplom vodom, možete ga mešati i sa voćnim napicima ili stavljati u muslije, kaše, pudinge, supe, sosove, prelive i slično. Prah se odlično slaže i sa zgnječenim voćem, posebno bananama, medom, rastopljenom čokoladom, kakaom, maslacem od kokosa i kikirikija te začinima poput cimeta, vanile, susama i kardamoma.