Trouglići sa MLEVENIM MESOM: Ovakvo pecivo niste jeli, ideja za PREUKUSAN obrok iz BAKINE kuhinje (VIDEO)
Obradujte ukućane.
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za trougliće sa mesom koji su idealni za ručak ili raniju večeru.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/323642/profimedia-0172577060.jpg?itok=UQ2BacH6)
ALARM ZA UZBUNU: Evo šta znači kada nalaz pokaže da imaš KETONE U MOKRAĆI, ovo obavezno moraš uraditi
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/06/19/profimedia-0351196837.jpg?itok=EWzM1_rN)
Svako jutro PRE DORUČKA uzme GUTLJAJ ulja i mućka u ustima, kada vidiš REZULTATE I ti ćeš
Potrebno je:
- 350 gr mlevenog mesa
- tanke kore
- 1 glavica crnog luka
- 1 jaje
- 1 kašika k. pavlake
- biber, so
- malo crnene paprike
- ulje
Preliv:
- 1 jaje
- 1 kašika kisele pavlake
- malo mleka
- malo kačkavalja
Ispržiti meso sa sitno seckanim crnim lukom, pred kraj dodati soli, bibera i malo crvene paprike. Skinuti sa vatre dodati pavlaku i jaje pa izmešati.
Koru raširiti na sto pa je malo poprskati uljem. Na kraju kore u ćošku staviti kašiku mesa pa preklapati koru a zatim je savitati i formirati trougao kako je prikazan u filmu. Ređati u manji pleh.
U istu činiju gde je bili meso razbiti jaje dodati pavkalu malo rendanog kačkavalja i malo mleka i izmešati. Preliti trougliće. Odozgo možete po želji još malo narendati kačkavalja.
Peči na 200 stepeni C oko 40 min. Seći toplo. Tako hrskava, ukus neopisivo dobar... Vredi probati fantastičan doručak, užina ili večera...Prijatno!