Троуглићи са МЛЕВЕНИМ МЕСОМ: Овакво пециво нисте јели, идеја за ПРЕУКУСАН оброк из БАКИНЕ кухиње (ВИДЕО)
Обрадујте укућане.
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за троуглиће са месом који су идеални за ручак или ранију вечеру.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/323642/profimedia-0172577060.jpg?itok=UQ2BacH6)
АЛАРМ ЗА УЗБУНУ: Ево шта значи када налаз покаже да имаш КЕТОНЕ У МОКРАЋИ, ово обавезно мораш урадити
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/06/19/profimedia-0351196837.jpg?itok=EWzM1_rN)
Свако јутро ПРЕ ДОРУЧКА узме ГУТЉАЈ уља и мућка у устима, када видиш РЕЗУЛТАТЕ И ти ћеш
Потребно је:
- 350 гр млевеног меса
- танке коре
- 1 главица црног лука
- 1 јаје
- 1 кашика к. павлаке
- бибер, со
- мало црнене паприке
- уље
Прелив:
- 1 јаје
- 1 кашика киселе павлаке
- мало млека
- мало качкаваља
Испржити месо са ситно сецканим црним луком, пред крај додати соли, бибера и мало црвене паприке. Скинути са ватре додати павлаку и јаје па измешати.
Кору раширити на сто па је мало попрскати уљем. На крају коре у ћошку ставити кашику меса па преклапати кору а затим је савитати и формирати троугао како је приказан у филму. Ређати у мањи плех.
У исту чинију где је били месо разбити јаје додати павкалу мало ренданог качкаваља и мало млека и измешати. Прелити троуглиће. Одозго можете по жељи још мало нарендати качкаваља.
Печи на 200 степени Ц око 40 мин. Сећи топло. Тако хрскава, укус неописиво добар... Вреди пробати фантастичан доручак, ужина или вечера...Пријатно!