Najmekše MESO po receptu Suzane Mančić - Poseban metod pripreme, mora da odleži u ovoj smesi, evo šta je potrebno
Gosti na večeri su bili oduševljeni, a verovatno ćete i vi.
Suzana Mančić bila je jedan od učesnika serijala "Na večeri kod...". Za tu priliku je kuvala za svoje goste predjelo, glavno jelo i dezert.
Za glavno jelo spremala je biftek i tačno objasnila kako se priprema i koliko dugo se peče meso pre nego što bude savršeno za jelo.
Krompir se iseče na srednje debele kolutove, dobro se prosuši i začini.
Biftek je pre toga stajao u pacu, maslinovo ulje, bar četiri dana. Kada se izvadi meso iz ulja, začini se suvim začinom, crvenim i crnim začinom. Stavlja se odvojeno da se peče od krompira koji se peče posebno kao prilog.
Bifek se stavlja u maksimalno zagrejanu rernu da se peče 20 minuta. Ulje u kojem je ležalo meso postavi se u posudu za pečenje, a zatim se naslažu kolutovi krompira.