Најмекше МЕСО по рецепту Сузане Манчић - Посебан метод припреме, мора да одлежи у овој смеси, ево шта је потребно
Гости на вечери су били одушевљени, а вероватно ћете и ви.
Сузана Манчић била је један од учесника серијала "На вечери код...". За ту прилику је кувала за своје госте предјело, главно јело и дезерт.
За главно јело спремала је бифтек и тачно објаснила како се припрема и колико дуго се пече месо пре него што буде савршено за јело.
Кромпир се исече на средње дебеле колутове, добро се просуши и зачини.
Бифтек је пре тога стајао у пацу, маслиново уље, бар четири дана. Када се извади месо из уља, зачини се сувим зачином, црвеним и црним зачином. Ставља се одвојено да се пече од кромпира који се пече посебно као прилог.
Бифек се ставља у максимално загрејану рерну да се пече 20 минута. Уље у којем је лежало месо постави се у посуду за печење, а затим се наслажу колутови кромпира.