OVAKO SE PRAVILNO KUVA KUKURUZ: Svi pravite OVU grešku i ubijate četiri moćna svojstva ove namirnice
Počnite odmah da praktikujete ovaj način kuvanja.
Malo je ljudi koji ne vole omiljenu letnju poslasticu - kuvani kukuruz.
Osim što je ukusan, popularni purenjaci su i veoma zdravi, ali kada ih kuvamo, svi pravimo jednu grešku - sa klipova skidamo kukurznu svilu, one "dlačice" koje je gotovo nemoguće sve počupati.
Evo zašto sa kukuruzom treba da pojedete i svilu:
SVINJSKA MAST U SLUŽBI LEPOTE I ZDRAVLJA: Kosa jaka kao struna, lice sija, organizam PREPOROĐEN!
UBACITE IH U MUSLI ZA DORUČAK: Ovo VOĆE je NAJZDRAVIJI izbor ovog leta! Nadoknadićete tečnost i SMRŠATI!
ZABORAVITE NA VISOK HOLESTEROL: Što pre počnite da primenjujete OVA pravila!
- Sprečava nastanak kamenja u bubrezima;
- Deluje kao prirodan diuretik i podstiče izbacivanje viška tečnosti iz organizma;
- Snižava nivo šećera i holesterola u krvi;
- Obiluje kalijumom, koji podstiče zgrušavanje krvi.
BOLI, PEČE I UPORNO SE VRAĆA: Samo ime govori koliko je JEZIV PROBLEM, a to žene najbolje znaju!
BOLOVI U DOJKAMA: Evo kada su bezazleni, a kada SE MORAŠ obratiti TVOM LEKARU!
ONA SOLI LUBENICU: Kada budete čuli zašto i vi ćete uraditi ISTO, a bolju od OVE niste jeli!
Ako ne možete da jedete kukuruznu svilu zajedno sa kukuruzom, konzumirajte je na sledeći način - odvojite je od kukuruza i prokuvajte u malo vode. Procedite, pa kad se ohladi, popijte kao čaj.
Napomena: Čaj od kukuruzne svile ne preporučuje se trudnicama, jer može da dođe do preranih kontrakcija.