PAPRIKE PUNJENE FETOM: Potrebno ti je svega DVADESET minuta i PET sastojaka
Odličan izbor za večeru ili kao prilog uz ručak.
Ukoliko ste u potrazi za receptom za večeru dajemo vam idealan, preukusan recept za paprike sa sirom. Ova kombinacija garantuje kvalitetan i ukusan obrok koji se brzo priprema.
DIJETA CECE RAŽNATOVIĆ: Pevačica SMRŠALA PET KILOGRAMA uz ovaj plan ishrane, jedna NAMIRNICA je ključna
Numerolog OTKRIVA: "Od VEČERAS više ništa neće biti isto, ISKORISTITE ovu noć, čekaju nas uzbudljive avanture"
Sastojci:
- 4-5 crvenih paprika
- 1 jaje
- 150 g feta sira
- 2 žlice kiselog mleka
- 1 žlica naseckanog peršuna
- biber, so
Priprema:
Pećnicu zagrejte na 200 stepeni. Paprike operite pa ih nožem razrežite po sredini, tako da peteljka ostane netaknuta, te im izvadite semenke. Nauljite vatrostalnu posudu, složite paprike pa ih pecite dok ne omekšaju. Izvadite ih iz pećnice, malo ih prohladite. U međuvremenu napravite nadev.
Stavite feta sir u zdelicu, zgnječite ga viljuškom, dodajte mu jaje i kiselo mleko. Sve dobro promiešajte, pa dodajte peršun, so i biber. Paprike ogulite, malo posolite, rasporedite ih u vatrostalnu posudu, te u svaku papriku stavite malo nadeva. Vratite ih u pećnicu na 10-ak minuta. Poslužite uz sezonsku salatu i hleb.