ПАПРИКЕ ПУЊЕНЕ ФЕТОМ: Потребно ти је свега ДВАДЕСЕТ минута и ПЕТ састојака
Одличан избор за вечеру или као прилог уз ручак.
Уколико сте у потрази за рецептом за вечеру дајемо вам идеалан, преукусан рецепт за паприке са сиром. Ова комбинација гарантује квалитетан и укусан оброк који се брзо припрема.
ДИЈЕТА ЦЕЦЕ РАЖНАТОВИЋ: Певачица СМРШАЛА ПЕТ КИЛОГРАМА уз овај план исхране, једна НАМИРНИЦА је кључна
Нумеролог ОТКРИВА: "Од ВЕЧЕРАС више ништа неће бити исто, ИСКОРИСТИТЕ ову ноћ, чекају нас узбудљиве авантуре"
Састојци:
- 4-5 црвених паприка
- 1 јаје
- 150 г фета сира
- 2 жлице киселог млека
- 1 жлица насецканог першуна
- бибер, со
Припрема:
Пећницу загрејте на 200 степени. Паприке оперите па их ножем разрежите по средини, тако да петељка остане нетакнута, те им извадите семенке. Науљите ватросталну посуду, сложите паприке па их пеците док не омекшају. Извадите их из пећнице, мало их прохладите. У међувремену направите надев.
Ставите фета сир у зделицу, згњечите га виљушком, додајте му јаје и кисело млеко. Све добро промиешајте, па додајте першун, со и бибер. Паприке огулите, мало посолите, распоредите их у ватросталну посуду, те у сваку паприку ставите мало надева. Вратите их у пећницу на 10-ак минута. Послужите уз сезонску салату и хлеб.