DOMAĆI PASULJ: Napravite ovo hranljivo i ZDRAVO jelo po BAKINOM receptu, BRZO i jednostavno
Većinu sastojaka sigurno već imate.
Ukoliko ste se uželeli domaćeg pasulja za ručak, danas je kod bake na meniju upravo ovo jelo. Evo kako ga ona priprema i šta vam je potrebno.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/08/18/fasfdsf.jpg?itok=Qq4w9hP2)
TRIK OD 10 SEKUNDI za pravljenje SAVRŠENE LEŽERNE PUNĐE: 99 miliona žena oduševljeno!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/05/28/profimedia-0590687473.jpg?itok=DJPfx7WI)
NARUŠAVATE ZDRAVLJE BUBREGA: Ovo posebno važi za DIJABETIČARE i ljude sa visokim pritiskom
Potrebno je:
- 400 gr pasulja
- 1 glavica crnog luka
- glavica belog luka
- 1 paprika
- lovorov list
- nekoliko zrna bibera
- 1 kašika ulja
Za zapršku:
- malo ulja
- 2 mala glavičica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 1 kašičicaa brašna
- malo crvene ml. paprike
- biber so
Priprema:
Pasulj dobro oprati u par voda pa sipati malo i provreti pasulj 2-3 min i ocediti i još isprati .Naliti hladnov vodom. Ubaciti seckan crno luk i malo velog luka, lovorov list, zrno biber, 1 kašiku maslinovog ulja.Poklopiti i staviti na tihu vatru da kuva dok se ne skuva.
U koliko želite da ga ne zapržavate u činiju razmutite kaćičicu brašna i malo crvene paprike i ubacite. Ja saz zapržila. U tiganj malo ulja dodati sitno seckan crni luk, pa kad se uprži dodati seckan beli luk i mešati da luk dobije blago krem boju.
Ubaciti ml. papriku i odmah istresti u pasulj. Posoliti i dodati ml. biber. Peršunov list iseckati i dodati. Pasulj je gotov... Fantastičnog ukusa..Prijatno...