ДОМАЋИ ПАСУЉ: Направите ово хранљиво и ЗДРАВО јело по БАКИНОМ рецепту, БРЗО и једноставно
Већину састојака сигурно већ имате.
Уколико сте се ужелели домаћег пасуља за ручак, данас је код баке на менију управо ово јело. Ево како га она припрема и шта вам је потребно.
ТРИК ОД 10 СЕКУНДИ за прављење САВРШЕНЕ ЛЕЖЕРНЕ ПУНЂЕ: 99 милиона жена одушевљено!
НАРУШАВАТЕ ЗДРАВЉЕ БУБРЕГА: Ово посебно важи за ДИЈАБЕТИЧАРЕ и људе са високим притиском
Потребно је:
- 400 гр пасуља
- 1 главица црног лука
- главица белог лука
- 1 паприка
- ловоров лист
- неколико зрна бибера
- 1 кашика уља
За запршку:
- мало уља
- 2 мала главичица црног лука
- 3 чена белог лука
- 1 кашичицаа брашна
- мало црвене мл. паприке
- бибер со
Припрема:
Пасуљ добро опрати у пар вода па сипати мало и проврети пасуљ 2-3 мин и оцедити и још испрати .Налити хладнов водом. Убацити сецкан црно лук и мало велог лука, ловоров лист, зрно бибер, 1 кашику маслиновог уља.Поклопити и ставити на тиху ватру да кува док се не скува.
У колико желите да га не запржавате у чинију размутите каћичицу брашна и мало црвене паприке и убаците. Ја саз запржила. У тигањ мало уља додати ситно сецкан црни лук, па кад се упржи додати сецкан бели лук и мешати да лук добије благо крем боју.
Убацити мл. паприку и одмах истрести у пасуљ. Посолити и додати мл. бибер. Першунов лист исецкати и додати. Пасуљ је готов... Фантастичног укуса..Пријатно...