Recept za savršeno začinjenu ROLOVANU PILETINU iz bakine kuhinje će vas ODUŠEVITI, posebno jedan sastojak! (VIDEO)
Napravite za ručak i uživajte!
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za savršen ručak. Ukoliko ste ljubitelj pilećeg mesa, ovaj recept će vas oduševiti, takođe i vaše ukućane.
Ljudi sa ovom KRVNOM GRUPOM imaju problem sa UPALAMA I TRIGLICERIDIMA, jedna NAMIRNICA im najviše OGOVARA!
OBRATI PAŽNJU! Ovi SIMPTOMI ukazuju DA IMAŠ visok nivo ŠEĆERA u KRVI, moraš odmah reagovati!
Potrebno je:
- 1 par pilećih šnicli
- 200 gr suvog vrata
- 100 gr kačkavaljja
- malo senfa
- soli..bibera
- crvena slatka paprika
Još je potrebno:
- prezle nekoliko kašika
- brašno
- 3 jaja
- ulje
- papirni ubrusi
Priprema:
Meso iseći na šnicle pa ga izlupati između folije tanko. Svaku šniclu dobro posoliti pobiberiti, posuti paprikom, namazati senfom i dodati beli luk u granulama. Zatim na meso staviti listove suvog vrata i kaćkavalja.
Uviti u rolnicu i zaviti u foliju. Ostaviti u frižider da odstoji sat vremena. Razbiti i umutiti jaja i malo posoliti. Rolnoce najpre provući kroz jaja, brašno, ponovo kroz jaja i prezle. Pržiti u dubokom ulju na srednjoj temperaturi. Kad lepo porumeni vaditi na papirne ubruse. Servirati uz krompir pire.
Ceo recept pogledajte i na vidu u prilogu.