Рецепт за савршено зачињену РОЛОВАНУ ПИЛЕТИНУ из бакине кухиње ће вас ОДУШЕВИТИ, посебно један састојак! (ВИДЕО)
Направите за ручак и уживајте!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за савршен ручак. Уколико сте љубитељ пилећег меса, овај рецепт ће вас одушевити, такође и ваше укућане.
Људи са овом КРВНОМ ГРУПОМ имају проблем са УПАЛАМА И ТРИГЛИЦЕРИДИМА, једна НАМИРНИЦА им највише ОГОВАРА!
ОБРАТИ ПАЖЊУ! Ови СИМПТОМИ указују ДА ИМАШ висок ниво ШЕЋЕРА у КРВИ, мораш одмах реаговати!
Потребно је:
- 1 пар пилећих шницли
- 200 гр сувог врата
- 100 гр качкаваљја
- мало сенфа
- соли..бибера
- црвена слатка паприка
Још је потребно:
- презле неколико кашика
- брашно
- 3 јаја
- уље
- папирни убруси
Припрема:
Месо исећи на шницле па га излупати између фолије танко. Сваку шницлу добро посолити побиберити, посути паприком, намазати сенфом и додати бели лук у гранулама. Затим на месо ставити листове сувог врата и каћкаваља.
Увити у ролницу и завити у фолију. Оставити у фрижидер да одстоји сат времена. Разбити и умутити јаја и мало посолити. Ролноце најпре провући кроз јаја, брашно, поново кроз јаја и презле. Пржити у дубоком уљу на средњој температури. Кад лепо порумени вадити на папирне убрусе. Сервирати уз кромпир пире.
Цео рецепт погледајте и на виду у прилогу.