POHOVANE BRESKVE - Napravite ovu POSLASTICU po bakinom receptu, BRZO se PRIPREMA, sladak i ukusan doručak (VIDEO)
28.09.2023.
07:30
Komentari (0)
Iznenadite ukućane danas!
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo veoma brz i jednostavan recept za pohovane breskve.
Potrebno je:
- voce - ja sam koristila breskve malo šećera sa cimetom
- 1 jaje
- 4 kašike brašna
- 200 ml mleka
- malo soli
- ulje
SRBI JEDU dve VRSTE SLANINE - Evo koja je bolja, jedna sadrži sastojak koji nije dobar za zdravlje, obratite PAŽNJU u toku LETA
SRBI JEDU dve VRSTE SLANINE - Evo koja je bolja, jedna sadrži sastojak koji nije dobar za zdravlje, obratite PAŽNJU u toku LETA
ALKALNE NAMIRNICE: Hrana koja ČISTI organizam, ŠTITI i JAČA, jedite ovo i NEĆETE ima ti PROBLEM sa KILOGRAMIMA
ALKALNE NAMIRNICE: Hrana koja ČISTI organizam, ŠTITI i JAČA, jedite ovo i NEĆETE ima ti PROBLEM sa KILOGRAMIMA
Priprema:
Breskve oguliti izvaditi koscicu i iseći na krugove. U činiju izmutiti jaje dodati pola mleka, dodati brašno žicom dobro izjednaciti da nema grudvice pa sipati ostatak mleka. Svaki krug breskve umočiti u testo pa kasikom izvaditi i stavljati u vruće ulje. Pržiti sa obe strane i vaditi na upijajuci papirni ubrus. Izmešati 2 kasike šećera i 1 kašičicu cimeta i posuti vruće.
Ceo recept na videu u prilogu.