ПОХОВАНЕ БРЕСКВЕ - Направите ову ПОСЛАСТИЦУ по бакином рецепту, БРЗО се ПРИПРЕМА, сладак и укусан доручак (ВИДЕО)
28.09.2023.
07:30
Коментари (0)
Изненадите укућане данас!
Данас вам из бакине кухиње представљамо веома брз и једноставан рецепт за поховане брескве.
Потребно је:
- воце - ја сам користила брескве мало шећера са циметом
- 1 јаје
- 4 кашике брашна
- 200 мл млека
- мало соли
- уље
СРБИ ЈЕДУ две ВРСТЕ СЛАНИНЕ - Ево која је боља, једна садржи састојак који није добар за здравље, обратите ПАЖЊУ у току ЛЕТА
СРБИ ЈЕДУ две ВРСТЕ СЛАНИНЕ - Ево која је боља, једна садржи састојак који није добар за здравље, обратите ПАЖЊУ у току ЛЕТА
АЛКАЛНЕ НАМИРНИЦЕ: Храна која ЧИСТИ организам, ШТИТИ и ЈАЧА, једите ово и НЕЋЕТЕ има ти ПРОБЛЕМ са КИЛОГРАМИМА
АЛКАЛНЕ НАМИРНИЦЕ: Храна која ЧИСТИ организам, ШТИТИ и ЈАЧА, једите ово и НЕЋЕТЕ има ти ПРОБЛЕМ са КИЛОГРАМИМА
Припрема:
Брескве огулити извадити косцицу и исећи на кругове. У чинију измутити јаје додати пола млека, додати брашно жицом добро изједнацити да нема грудвице па сипати остатак млека. Сваки круг брескве умочити у тесто па касиком извадити и стављати у вруће уље. Пржити са обе стране и вадити на упијајуци папирни убрус. Измешати 2 касике шећера и 1 кашичицу цимета и посути вруће.
Цео рецепт на видеу у прилогу.