POSNI RUČAK IZ BAKINE KUHINJE: Pripremite nešto ZDRAVO, ukusno i veoma JEFTINO, uživaćete u ovom jelu
12.03.2022.
09:21
Komentari (0)
Može i bez mesa!
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za savršen posni ručak.
"ŠTA JE BRE OVO, KO JE OVDE LUD?!" Podelila PRAVILNIK ZA svoje VENČANJE, ljudi u ŠOKU, ko će ovo da ISPOŠTUJE
"ŠTA JE BRE OVO, KO JE OVDE LUD?!" Podelila PRAVILNIK ZA svoje VENČANJE, ljudi u ŠOKU, ko će ovo da ISPOŠTUJE
DOVOLJNO ZA STAN U BEOGRADU: Svi GLEDAJU DETALJ u CECINOJ RUCI, vredi malo bogatstvo, simbol je PRESTIŽA (FOTO)
DOVOLJNO ZA STAN U BEOGRADU: Svi GLEDAJU DETALJ u CECINOJ RUCI, vredi malo bogatstvo, simbol je PRESTIŽA (FOTO)
Potrebno je:
- 1 veća glavica crnog luka
- 3 paprike može turšija
- 2 šargarepe
- 4 veća krompira
- 4 čena belog luka
- 2 kašike pirinča
- 1 paradajz (može iz flaše)
- suvi začin
- granule belog luka po želji
- peršunov list
- ulje
Priprema:
Luk iseći na rebra kao i papriku. Šargarepu iseći na krugove. Dodati ulje i dinstati da omekne povrće. Na kraju dodati 2 kašike opranog pirinča. Dodati bibera začine i soli kao i beli luk sečen na listiće. Krompir dodati soli, ulja malo crvenu papriku beli luk u granulama. Kad povrće omekne, skiniti sa šporeta ubaciti listiće krompira između povrća kao i paradajz na kriške. Na kraju dodati sečen peršunov list.