ПОСНИ РУЧАК ИЗ БАКИНЕ КУХИЊЕ: Припремите нешто ЗДРАВО, укусно и веома ЈЕФТИНО, уживаћете у овом јелу
12.03.2022.
09:21
Коментари (0)
Може и без меса!
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за савршен посни ручак.
"ШТА ЈЕ БРЕ ОВО, КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД?!" Поделила ПРАВИЛНИК ЗА своје ВЕНЧАЊЕ, људи у ШОКУ, ко ће ово да ИСПОШТУЈЕ
"ШТА ЈЕ БРЕ ОВО, КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД?!" Поделила ПРАВИЛНИК ЗА своје ВЕНЧАЊЕ, људи у ШОКУ, ко ће ово да ИСПОШТУЈЕ
ДОВОЉНО ЗА СТАН У БЕОГРАДУ: Сви ГЛЕДАЈУ ДЕТАЉ у ЦЕЦИНОЈ РУЦИ, вреди мало богатство, симбол је ПРЕСТИЖА (ФОТО)
ДОВОЉНО ЗА СТАН У БЕОГРАДУ: Сви ГЛЕДАЈУ ДЕТАЉ у ЦЕЦИНОЈ РУЦИ, вреди мало богатство, симбол је ПРЕСТИЖА (ФОТО)
Потребно је:
- 1 већа главица црног лука
- 3 паприке може туршија
- 2 шаргарепе
- 4 већа кромпира
- 4 чена белог лука
- 2 кашике пиринча
- 1 парадајз (може из флаше)
- суви зачин
- грануле белог лука по жељи
- першунов лист
- уље
Припрема:
Лук исећи на ребра као и паприку. Шаргарепу исећи на кругове. Додати уље и динстати да омекне поврће. На крају додати 2 кашике опраног пиринча. Додати бибера зачине и соли као и бели лук сечен на листиће. Кромпир додати соли, уља мало црвену паприку бели лук у гранулама. Кад поврће омекне, скинити са шпорета убацити листиће кромпира између поврћа као и парадајз на кришке. На крају додати сечен першунов лист.