PUN VITAMINA, DOSTA POVRĆA I MESO: Pripremite zdrav i ukusan RUČAK po bakinom receptu, BRZO se PRIPREMA
22.01.2022.
09:05
Komentari (0)
Idealno za hladne zimske dane!
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljemo recept za savršen ručak, sa dosta povrća i pilećim mesom. Idealno za ovaj hladni zimski dana, da vam da energiju i da vas zagreje.
Deluju kao SITNICE, ali menjaju ČITAVU FIGURU: Uz pomoć ovih TRIKOVA izgledaćete VIŠE, MRŠAVIJE I IMAĆETE VIŠE SAMOPOUZDANJA
Deluju kao SITNICE, ali menjaju ČITAVU FIGURU: Uz pomoć ovih TRIKOVA izgledaćete VIŠE, MRŠAVIJE I IMAĆETE VIŠE SAMOPOUZDANJA
Strelac da se ČUVA SPLETKI na POSLU, Vodolija ima NEOČEKIVANE TROŠKOVE: Horoskop za SUBOTU je tu
Strelac da se ČUVA SPLETKI na POSLU, Vodolija ima NEOČEKIVANE TROŠKOVE: Horoskop za SUBOTU je tu
Potrebno je:
- 2 glavice luka i veća veza mladog luka
- 3 sveže paprike ili iz zamrzivača
- 2 sveža paradajza, 2 cveta brokolija
- 2 šargarepe
- piletina bataci i karabataci
- 50 gr pirinca
- 200 gr šampinjona
- začin suv po želji i so
- biber mleven
- ulje
Priprema:
Na ulju propržiti seckan luk , dodati isečenu papriku i šargarepu na krugove. Ubaciti piletinu i malo prodinstati. Ubaciti oprani pirinač, dodati so, biber, papriku mlevenu i tucanu, cvetove brokolija. Oljuštiti paradajz i iseči na kocke i ubaciti, dodati i lovorov list.
Staviti u rernu na 220 stepeni C oko sat vremena.