ПУН ВИТАМИНА, ДОСТА ПОВРЋА И МЕСО: Припремите здрав и укусан РУЧАК по бакином рецепту, БРЗО се ПРИПРЕМА
22.01.2022.
09:05
Коментари (0)
Идеално за хладне зимске дане!
Данас вам из бакине кухиње представљемо рецепт за савршен ручак, са доста поврћа и пилећим месом. Идеално за овај хладни зимски дана, да вам да енергију и да вас загреје.
Делују као СИТНИЦЕ, али мењају ЧИТАВУ ФИГУРУ: Уз помоћ ових ТРИКОВА изгледаћете ВИШЕ, МРШАВИЈЕ И ИМАЋЕТЕ ВИШЕ САМОПОУЗДАЊА
Делују као СИТНИЦЕ, али мењају ЧИТАВУ ФИГУРУ: Уз помоћ ових ТРИКОВА изгледаћете ВИШЕ, МРШАВИЈЕ И ИМАЋЕТЕ ВИШЕ САМОПОУЗДАЊА
Стрелац да се ЧУВА СПЛЕТКИ на ПОСЛУ, Водолија има НЕОЧЕКИВАНЕ ТРОШКОВЕ: Хороскоп за СУБОТУ је ту
Стрелац да се ЧУВА СПЛЕТКИ на ПОСЛУ, Водолија има НЕОЧЕКИВАНЕ ТРОШКОВЕ: Хороскоп за СУБОТУ је ту
Потребно је:
- 2 главице лука и већа веза младог лука
- 3 свеже паприке или из замрзивача
- 2 свежа парадајза, 2 цвета броколија
- 2 шаргарепе
- пилетина батаци и карабатаци
- 50 гр пиринца
- 200 гр шампињона
- зачин сув по жељи и со
- бибер млевен
- уље
Припрема:
На уљу пропржити сецкан лук , додати исечену паприку и шаргарепу на кругове. Убацити пилетину и мало продинстати. Убацити опрани пиринач, додати со, бибер, паприку млевену и туцану, цветове броколија. Ољуштити парадајз и исечи на коцке и убацити, додати и ловоров лист.
Ставити у рерну на 220 степени Ц око сат времена.