ZA LJUBITELJE POVRĆA: Pripremite POSNE punjene paprike po BAKINOM receptu, sastojci su SUPERZDRAVI
14.08.2021.
09:38
Komentari (0)
Brzo i ukusno.
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za posne punjene paprike.
DOKTORKA UPOZORAVA: Uriniranje POD TUŠEM ne samo da nije higijenski, već može OZBILJNO da UGROZI zdravlje
DOKTORKA UPOZORAVA: Uriniranje POD TUŠEM ne samo da nije higijenski, već može OZBILJNO da UGROZI zdravlje
Vodolija U NEVOLJI, Škoriju čeka NAPORAN DAN: Nema odmora ovog vikenda za neke znake, PRIPREMITE SE
Vodolija U NEVOLJI, Škoriju čeka NAPORAN DAN: Nema odmora ovog vikenda za neke znake, PRIPREMITE SE
Potrebno je:
- sveža babura paprika
- 1 glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 1 veća šargarepa
- 5 krompira
- crvena ml. paprika
- 2 sveža paradajza
- biber...so
- seckan peršunov list
- maslinovo ulje
- 200 ml kuvanog paradajza
- 300 ml. vode
- 1 kašika kukuruznog skroba
Priprema:
Na ulju propržiti seckan luk crni sa rendanom šargarepom. Dodati kašičicu paprike, soli i bibera mlevenog.. Ubaciti u rendan krompir. Dodati seckan beli luk i seckan peršunov list. Izjednačiti puniti papriku i zatvarati kriškama paradajza.
Ređati u podmazan pleh. U činiju sipati kuvan paradajz, dodati vodu i kukuruzni skrob i malo maslinovog ulja, preliti preko paprike. Peći u rerni na 220 stepeni C oko 50-60 min. Probajte ovaj recept koji baka pravi godinama fantazija ukusa..prijatno!