ЗА ЉУБИТЕЉЕ ПОВРЋА: Припремите ПОСНЕ пуњене паприке по БАКИНОМ рецепту, састојци су СУПЕРЗДРАВИ
14.08.2021.
09:38
Коментари (0)
Брзо и укусно.
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за посне пуњене паприке.
ДОКТОРКА УПОЗОРАВА: Уринирање ПОД ТУШЕМ не само да није хигијенски, већ може ОЗБИЉНО да УГРОЗИ здравље
ДОКТОРКА УПОЗОРАВА: Уринирање ПОД ТУШЕМ не само да није хигијенски, већ може ОЗБИЉНО да УГРОЗИ здравље
Водолија У НЕВОЉИ, Шкорију чека НАПОРАН ДАН: Нема одмора овог викенда за неке знаке, ПРИПРЕМИТЕ СЕ
Водолија У НЕВОЉИ, Шкорију чека НАПОРАН ДАН: Нема одмора овог викенда за неке знаке, ПРИПРЕМИТЕ СЕ
Потребно је:
- свежа бабура паприка
- 1 главица црног лука
- 3 чена белог лука
- 1 већа шаргарепа
- 5 кромпира
- црвена мл. паприка
- 2 свежа парадајза
- бибер...со
- сецкан першунов лист
- маслиново уље
- 200 мл куваног парадајза
- 300 мл. воде
- 1 кашика кукурузног скроба
Припрема:
На уљу пропржити сецкан лук црни са ренданом шаргарепом. Додати кашичицу паприке, соли и бибера млевеног.. Убацити у рендан кромпир. Додати сецкан бели лук и сецкан першунов лист. Изједначити пунити паприку и затварати кришкама парадајза.
Ређати у подмазан плех. У чинију сипати куван парадајз, додати воду и кукурузни скроб и мало маслиновог уља, прелити преко паприке. Пећи у рерни на 220 степени Ц око 50-60 мин. Пробајте овај рецепт који бака прави годинама фантазија укуса..пријатно!