Punjene PAPRIKE po receptu iz BAKINE KUHINJE - Zbog ovog sastojka su posebno ukusne (VIDEO)
02.11.2023.
08:08
Komentari (0)
Jelo koje možete služiti za ručak ili večeru!
Punjene paprike mogu se pripremati na razne načine, ali će vas ovaj bakin oduševiti.
Evo zašto SLANINU nikada ne biste trebali da stavljate u FRITEZU NA VRUĆ VAZDUH - Osim ZDRAVLJA, može da ugrozi i KUĆU
Evo zašto SLANINU nikada ne biste trebali da stavljate u FRITEZU NA VRUĆ VAZDUH - Osim ZDRAVLJA, može da ugrozi i KUĆU
Jesenja DIJETA DELUJE U ROKU od SEDAM DANA - Namirnice koje pomažu da detoksikujete organizam, brzo ćete primetiti razliku
Jesenja DIJETA DELUJE U ROKU od SEDAM DANA - Namirnice koje pomažu da detoksikujete organizam, brzo ćete primetiti razliku
Potrebno je:
- 6 polovina paprika
- 2 jaja
- 200 gr sira
- 3 čena belog luka
- 100 gr šunke
- 100 gr kačkavalja
- 1 manji paradajz
- ml biber po želji
- origana seckan
- peršunov list
- malo ulja
Priprema:
Izdrobiti sir, dodati jaja pa izjednaciti. Dodati seckanu šunku, seckan beli luk, na kocke paradajz, biber, origano peršun i sve izjednaciti. Paprike iseći na pola i poređati u podmazan pleh. Puniti sa izmešanim nadevom. Odozgo staviti po kasiku rendanog kačkavalja i malo seckane slanine. Peci na 210 stepeni C 30 minuta. Servirati toplo.
Detaljniji recept na videu.