Пуњене ПАПРИКЕ по рецепту из БАКИНЕ КУХИЊЕ - Због овог састојка су посебно укусне (ВИДЕО)
02.11.2023.
08:08
Коментари (0)
Јело које можете служити за ручак или вечеру!
Пуњене паприке могу се припремати на разне начине, али ће вас овај бакин одушевити.
Ево зашто СЛАНИНУ никада не бисте требали да стављате у ФРИТЕЗУ НА ВРУЋ ВАЗДУХ - Осим ЗДРАВЉА, може да угрози и КУЋУ
Ево зашто СЛАНИНУ никада не бисте требали да стављате у ФРИТЕЗУ НА ВРУЋ ВАЗДУХ - Осим ЗДРАВЉА, може да угрози и КУЋУ
Јесења ДИЈЕТА ДЕЛУЈЕ У РОКУ од СЕДАМ ДАНА - Намирнице које помажу да детоксикујете организам, брзо ћете приметити разлику
Јесења ДИЈЕТА ДЕЛУЈЕ У РОКУ од СЕДАМ ДАНА - Намирнице које помажу да детоксикујете организам, брзо ћете приметити разлику
Потребно је:
- 6 половина паприка
- 2 јаја
- 200 гр сира
- 3 чена белог лука
- 100 гр шунке
- 100 гр качкаваља
- 1 мањи парадајз
- мл бибер по жељи
- оригана сецкан
- першунов лист
- мало уља
Припрема:
Издробити сир, додати јаја па изједнацити. Додати сецкану шунку, сецкан бели лук, на коцке парадајз, бибер, оригано першун и све изједнацити. Паприке исећи на пола и поређати у подмазан плех. Пунити са измешаним надевом. Одозго ставити по касику ренданог качкаваља и мало сецкане сланине. Пеци на 210 степени Ц 30 минута. Сервирати топло.
Детаљнији рецепт на видеу.