Recept za lek za srce star 800 godina - zaboravite na probadanje i preskakanje srca!
Od prirode na dar
Tvorac ovog čuvenog recepta je opatica Hildegard fon Bingen, koja je živela pre 800 godina. Kasnije su njen recept za srčane probleme preuzeli i poznati doktori i objavljivali u svojim pisanim delima.
Opatica savetuje da svako domaćinstvo treba da ima ovaj recept kojim se postižu neobični uspesi. Ovaj recept prenela je čuvena travarka Marija Trebem, autorka knjige “Zdravlje iz božije apoteke”.
JEDI KRIŠKU LUBENICE SVAKOG DANA: Topi kilograme, stabilizuje pritisak, sprečava moždani udar
OVO SU SIMPTOMI KOJI UKAZUJU NA KAMEN U BUBREGU: Evo koje će ih NAMIRNICE u potpunosti OČISTITI!
PRESTALA SI DA PUŠIŠ? Napravi NAPITAK koji čisti pluća od NIKOTINA! Potpuno PRIRODNO!
Ovaj prirodan lek za srce se pokazao uspešnim kod srčanih slabosti i pravih srčanih oboljenja. Koristi se kada osetite bilo koje srčane tegobe poput probadanja, treperenja, preskakanja, usled stresa. Pokazao se kao dobar i kod angine pectoris.
Potrebno je:
10 svežih stabljika peršuna (bez korena)
litar domaćeg crnog ili belog vina
dve kašike vinskog sirćeta
300 g prirodnog meda
IZGLEDAJ TIP-TOP U SVAKOJ PRILICI: 7 trikova koje DOTERANE žene primenjuju svakog dana
Najlepša voditeljka VREMENSKE PROGNOZE pokazala IZVAJANO telo od kojeg zastaje DAH - prava BOMBA! (FOTO)
ŽARI I PALI U ŠESTOJ DECENIJI: Lidija Vukićević se skinula u 57. godini i pokazala ZAVIDNU FIGURU!
Priprema:
Deset svežih stabljika peršuna zajedno sa listovima stavite u litar čistog prirodnog vina i dodajte 1-2 velike kašike čistog vinskog sirćeta.
Kuvajte 10 minuta na tihoj vatri (vodite računa, može da peni). Posle dodajte 300 grama pravog pčelinjeg meda i ostavite da se lagano kuva još 4 minuta. Vruće vino procedite i još toplo stavite u boce, koje su prethodno isprane jakim alkoholom. Dobro zatvorite. Talog koji se stvara nije štetan i slobodno se može piti.
Upotreba:
Napitak se koristi svakodnevno, po supena kašika do prestanka tegoba. Za teže bolesti potrebno je koristiti duži vremenski period.