Рецепт за лек за срце стар 800 година - заборавите на пробадање и прескакање срца!
Од природе на дар
Творац овог чувеног рецепта је опатица Хилдегард фон Бинген, која је живела пре 800 година. Касније су њен рецепт за срчане проблеме преузели и познати доктори и објављивали у својим писаним делима.
Опатица саветује да свако домаћинство треба да има овај рецепт којим се постижу необични успеси. Овај рецепт пренела је чувена траварка Марија Требем, ауторка књиге “Здравље из божије апотеке”.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2014/08/02/lubenica-2_0.jpg?itok=ovQDUANE)
ЈЕДИ КРИШКУ ЛУБЕНИЦЕ СВАКОГ ДАНА: Топи килограме, стабилизује притисак, спречава мождани удар
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/126/profimedia-0102320930.jpg?itok=faxLwxAW)
ОВО СУ СИМПТОМИ КОЈИ УКАЗУЈУ НА КАМЕН У БУБРЕГУ: Ево које ће их НАМИРНИЦЕ у потпуности ОЧИСТИТИ!
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/13/profimedia-0464932616.jpg?itok=kQ4nDV5o)
ПРЕСТАЛА СИ ДА ПУШИШ? Направи НАПИТАК који чисти плућа од НИКОТИНА! Потпуно ПРИРОДНО!
Овај природан лек за срце се показао успешним код срчаних слабости и правих срчаних обољења. Користи се када осетите било које срчане тегобе попут пробадања, треперења, прескакања, услед стреса. Показао се као добар и код ангине пецторис.
Потребно је:
10 свежих стабљика першуна (без корена)
литар домаћег црног или белог вина
две кашике винског сирћета
300 г природног меда
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/13/stil.jpg?itok=8G0SMjwS)
ИЗГЛЕДАЈ ТИП-ТОП У СВАКОЈ ПРИЛИЦИ: 7 трикова које ДОТЕРАНЕ жене примењују сваког дана
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/13/screenshot_from_2019-08-13_20-39-20.jpg?itok=y0xLfVBz)
Најлепша водитељка ВРЕМЕНСКЕ ПРОГНОЗЕ показала ИЗВАЈАНО тело од којег застаје ДАХ - права БОМБА! (ФОТО)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/13/bez_naslova_0.jpg?itok=SUy7CTd8)
ЖАРИ И ПАЛИ У ШЕСТОЈ ДЕЦЕНИЈИ: Лидија Вукићевић се скинула у 57. години и показала ЗАВИДНУ ФИГУРУ!
Припрема:
Десет свежих стабљика першуна заједно са листовима ставите у литар чистог природног вина и додајте 1-2 велике кашике чистог винског сирћета.
Кувајте 10 минута на тихој ватри (водите рачуна, може да пени). После додајте 300 грама правог пчелињег меда и оставите да се лагано кува још 4 минута. Вруће вино процедите и још топло ставите у боце, које су претходно испране јаким алкохолом. Добро затворите. Талог који се ствара није штетан и слободно се може пити.
Употреба:
Напитак се користи свакодневно, по супена кашика до престанка тегоба. За теже болести потребно је користити дужи временски период.