REŠITE SE UPORNE HELIKOBAKTERIJE! Za ovaj NARODNI LEK potrebna su vam samo DVA sastojka!
Vredi probati.
Problemi sa varenjem, crevna oboljenja i prisustvo helikobakterije može značajno da smanji kvalitet života pojedinca, a vrlo često je reč o hroničnim porblemima koji se teško leče. Da bi se simptomi koliko toliko umanjili potrebno je da se pokuša i sa prirodnim lekovima koji vrlo efikasno deluju i mogu da budu odličan saveznik u borbi sa ovim bolestima.
OBRATITE PAŽNJU! Prilikom tretiranja OPEKOTINA izbegnite ovih PET GREŠAKA!
PRIKRIVENA DEPRESIJA JE OPASNA: Ukoliko se PREPOZNATE jako je VAŽNO da se suočite sa OVIM
Dijeta za zaposlene! Sami birate koliko dugo ćete biti na ovom režimu!
Helikobakterija (Helicobacter pylori) nastanjuje se u donjem delu želuca, a prema podacima Svetske zdravstvene organizacije polovina stanovništva je zaražena ovom bakterijom. Ukoliko se ne leči na vreme, ona može izazvati teža zdravstvena oboljenja.
U narodnoj medicini, još od davnina, je poznata ova mešavina koja leči crevna oboljenja, zatvor, ali i uništava bakterije u želucu, a povoljno utiče i na bolove.
Za pripremu ovog leka su vam potrebne smokve i maslinovo ulje.
Priprema
U teglu stavite suve smokve, najbolje bi bilo da budu isečene na četvrtine, a zatim ih prelijte domaćim nerafinisanim maslinovim uljem.
Ova smesa treba da stoji barem 40 dana, nakon čega je možete koristiti. Uzima se svako jutro na prazan stomak po jedna smokva
Da bi izlečenje bilo što efikasnije prilagodite i ishranu. Jedite kuvanu blagu hranu bez previše začina naročito ljutih. Izbegavajte kiselo i masnu hranu, a naročito suhomesnate proizvode.
Lekovita svojsta maslinovog ulja
Iskustva govore da kombinacija smokava i maslinovog ulja leči, osim želuca i neplodnost, hemoroide, sva crevna oboljenja, zatvor i ublažava astmu.
U maslinovom ulju nalazi se više nezasićenih masnoća nogo u bilo kojem drugom ulju i zbog toga se smatra jednim od najzdravijih.
Zahvaljujući svom uravnoteženom sastavu, maslinovo ulje ima zaštitnu ulogu u borbi protiv prevremenog starenja krvnih ćelija, štiti želudac i jetru te smanjuje pojavljivanje bakterija u želucu. Podstiče rast tokom detinjstva i produžava životni vek. Zbog brojnih nutritivnih vrednosti preporučuje se njegova svakodnevna upotreba.