KAO IZ RESTORANA: Pripremite savršeno HRSKAVU RIBU po bakinom receptu, zbog ovog SASTOJKA je još UKUSNIJA
Prijatno!
Danas vam iz bakine kuhinje predstavaljmo recept za ribu i krompir salatu. Evo kako da pripremite ovaj ukusan i veoma hranljiv ručak, idealan za ovaj hladan zimski dan.
Lav bolje DA NE IZLAZI IZ KUĆE, Vodolija nekontrolisano TROŠI NOVAC: Dnevni horoskop za SUBOTU je tu
DORUČAK ZA MRŠAVLJENJE: Evo šta JESTI ujutru po savetu NUTRICIONISTE, ovo je HRANLJIVO i odlično za DIJETU
Potrebno je:
- 3 skuše
- 3 čena belog luka
- soli
- 3 kašike brašna
- 2 kašike prezli
- 2 glavice crnog luka
- ulje
Priprema:
Ribu posuti malo vrelom vodom da otpadne kožica. Odseći glave i izvaditi utrobu. Dobro je oprati. Sipati 500 ml vode i dodati 4 kašike sirćeta i staviti ribu u sirće bar pola sata. Izvaditi iz sirćeta dobro oprati i ocediti. Posoliti i napuniti sa izdrobljenim belim lukom. Na foliju staviti 3-4 kašike brašna i 2 kašike prezli. Izmešati...
Uvaljati ribu u brašno. Crni luk iseći na rebra i posoliti. Ugrejati u veći tiganj i staviti ribu da se prži, a između ubaciti luk. Poklopiti i pržiti. Ribu okretati, a luk čim se malo isprži, a ribu i dalje pržiti.