КАО ИЗ РЕСТОРАНА: Припремите савршено ХРСКАВУ РИБУ по бакином рецепту, због овог САСТОЈКА је још УКУСНИЈА
Пријатно!
Данас вам из бакине кухиње представаљмо рецепт за рибу и кромпир салату. Ево како да припремите овај укусан и веома хранљив ручак, идеалан за овај хладан зимски дан.
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2020/10/22/profimedia-0317283454.jpg?itok=3oaUURK5)
Лав боље ДА НЕ ИЗЛАЗИ ИЗ КУЋЕ, Водолија неконтролисано ТРОШИ НОВАЦ: Дневни хороскоп за СУБОТУ је ту
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/06/08/profimedia-0603843590.jpg?itok=8h4xWSt2)
ДОРУЧАК ЗА МРШАВЉЕЊЕ: Ево шта ЈЕСТИ ујутру по савету НУТРИЦИОНИСТЕ, ово је ХРАНЉИВО и одлично за ДИЈЕТУ
Потребно је:
- 3 скуше
- 3 чена белог лука
- соли
- 3 кашике брашна
- 2 кашике презли
- 2 главице црног лука
- уље
Припрема:
Рибу посути мало врелом водом да отпадне кожица. Одсећи главе и извадити утробу. Добро је опрати. Сипати 500 мл воде и додати 4 кашике сирћета и ставити рибу у сирће бар пола сата. Извадити из сирћета добро опрати и оцедити. Посолити и напунити са издробљеним белим луком. На фолију ставити 3-4 кашике брашна и 2 кашике презли. Измешати...
Уваљати рибу у брашно. Црни лук исећи на ребра и посолити. Угрејати у већи тигањ и ставити рибу да се пржи, а између убацити лук. Поклопити и пржити. Рибу окретати, а лук чим се мало испржи, а рибу и даље пржити.