Pripremi RIBU BRZINSKI po bakinom receptu, treba ti TIGANJ i par sastojaka za PREUKUSAN ručak (VIDEO)
03.07.2021.
12:02
Komentari (0)
Ništa lakše.
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za prženu skušu.
Potrebno je:
- 500 gr ribe skuša
- 1 glavica crnog luka
- 4 čena belog luka
- 2 šargarepe
- 2 zelene paprike
- 1 veći paradajz
- ulje, so biber
- peršunov list
OVU ŽITARICU Jelena Đoković jede SVAKOG DANA: Ubrzava metabolizam, čuva srce i čisti telo od toksina (RECEPT)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/07/02/jelena_dokovic.jpg?itok=DYZlq4xi)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2021/07/02/jelena_dokovic.jpg?itok=DYZlq4xi)
OVU ŽITARICU Jelena Đoković jede SVAKOG DANA: Ubrzava metabolizam, čuva srce i čisti telo od toksina (RECEPT)
Dodala je PRSTOHVAT SOLI na krišku LUBENICE, a kada čujete ZAŠTO i vi ćete, ovo će vam biti omiljena poslastica![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/17/profimedia-0311923935.jpg?itok=VkYv-fmo)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/08/17/profimedia-0311923935.jpg?itok=VkYv-fmo)
Dodala je PRSTOHVAT SOLI na krišku LUBENICE, a kada čujete ZAŠTO i vi ćete, ovo će vam biti omiljena poslastica
Priprema:
Skušu očistiti dobro oprati i staviti malo u rastvor sirćeta do 30 min. Isprati i ocediti. Povrće sve iseckati na kockice. Na ulju ispržiti luk i šargarepu, dodati papriku. Kad omekne ubaciti seckan oljušten paradajz sa seckanim belim lukom. Posoliti, pobiberiti.
kušu uvaljati u brašno i ispržiti na maslinovom ulj. Pred kraj povrće kašiko rasporediti po ribi, poklopiti i ostaviti da se zajedno dinstaju i prže. Na kraju dodati peršunov list.
Servirati sa kolutvima limuna.