Припреми РИБУ БРЗИНСКИ по бакином рецепту, треба ти ТИГАЊ и пар састојака за ПРЕУКУСАН ручак (ВИДЕО)
03.07.2021.
12:02
Коментари (0)
Ништа лакше.
Данас вам из бакине кухиње представљамо рецепт за пржену скушу.
Потребно је:
- 500 гр рибе скуша
- 1 главица црног лука
- 4 чена белог лука
- 2 шаргарепе
- 2 зелене паприке
- 1 већи парадајз
- уље, со бибер
- першунов лист
ОВУ ЖИТАРИЦУ Јелена Ђоковић једе СВАКОГ ДАНА: Убрзава метаболизам, чува срце и чисти тело од токсина (РЕЦЕПТ)
ОВУ ЖИТАРИЦУ Јелена Ђоковић једе СВАКОГ ДАНА: Убрзава метаболизам, чува срце и чисти тело од токсина (РЕЦЕПТ)
Додала је ПРСТОХВАТ СОЛИ на кришку ЛУБЕНИЦЕ, а када чујете ЗАШТО и ви ћете, ово ће вам бити омиљена посластица
Додала је ПРСТОХВАТ СОЛИ на кришку ЛУБЕНИЦЕ, а када чујете ЗАШТО и ви ћете, ово ће вам бити омиљена посластица
Припрема:
Скушу очистити добро опрати и ставити мало у раствор сирћета до 30 мин. Испрати и оцедити. Поврће све исецкати на коцкице. На уљу испржити лук и шаргарепу, додати паприку. Кад омекне убацити сецкан ољуштен парадајз са сецканим белим луком. Посолити, побиберити.
кушу уваљати у брашно и испржити на маслиновом уљ. Пред крај поврће кашико распоредити по риби, поклопити и оставити да се заједно динстају и прже. На крају додати першунов лист.
Сервирати са колутвима лимуна.