SKUVAN, PRELIVEN PA ZAPEČEN: Karfiol sa slaninom i kačkavaljem nikad lakši za pripremu, a ukus ODUŠEVLJAVA
13.10.2022.
09:22
Komentari (0)
Lako se pravi
Potrebno je:
- 1 manji karfiol
- 200 ml jogurta
- 1 kašika kisele pavlake
- 100 gr rendanog kačkavalja
- mleveni biber
- 50 gr seckane suve slanine
- soli
- malo mlevene paprike
- 2-3 čena izdrobljenog belog luka
SEKA ALEKSIĆ IMA RECEPT ZA MOĆAN IMUNITET: Prenosi se godinama s kolena na koleno, potrebna su samo 2 SASTOJKA
SEKA ALEKSIĆ IMA RECEPT ZA MOĆAN IMUNITET: Prenosi se godinama s kolena na koleno, potrebna su samo 2 SASTOJKA
SPAS ZA SVE ŽENE: Smesa od ORAHA uklanja neželjene dlačice, a recept ne može biti jednostavniji!
SPAS ZA SVE ŽENE: Smesa od ORAHA uklanja neželjene dlačice, a recept ne može biti jednostavniji!
Priprema:
Karfiolu pokidati cvetove i malo obariti 2-3 minuta. U činiju sipati jogurt, dodati pavlaku, biber, papriku beli luk i 1 kašika rendanog kačkavaljalja. Sve izjednačiti.
Svaki cvet zaroniti u pripremljenu smesu i ređati u podmazan pleh.
Odozgo staviti ostatak rendanog kačkavalja i seckane slanine.
Peći na 210 stepeni C oko 30 minuta da lepo zarumeni. Prijatno!