СКУВАН, ПРЕЛИВЕН ПА ЗАПЕЧЕН: Карфиол са сланином и качкаваљем никад лакши за припрему, а укус ОДУШЕВЉАВА
13.10.2022.
09:22
Коментари (0)
Лако се прави
Потребно је:
- 1 мањи карфиол
- 200 мл јогурта
- 1 кашика киселе павлаке
- 100 гр ренданог качкаваља
- млевени бибер
- 50 гр сецкане суве сланине
- соли
- мало млевене паприке
- 2-3 чена издробљеног белог лука
СЕКА АЛЕКСИЋ ИМА РЕЦЕПТ ЗА МОЋАН ИМУНИТЕТ: Преноси се годинама с колена на колено, потребна су само 2 САСТОЈКА
СЕКА АЛЕКСИЋ ИМА РЕЦЕПТ ЗА МОЋАН ИМУНИТЕТ: Преноси се годинама с колена на колено, потребна су само 2 САСТОЈКА
СПАС ЗА СВЕ ЖЕНЕ: Смеса од ОРАХА уклања нежељене длачице, а рецепт не може бити једноставнији!
СПАС ЗА СВЕ ЖЕНЕ: Смеса од ОРАХА уклања нежељене длачице, а рецепт не може бити једноставнији!
Припрема:
Карфиолу покидати цветове и мало обарити 2-3 минута. У чинију сипати јогурт, додати павлаку, бибер, паприку бели лук и 1 кашика ренданог качкаваљаља. Све изједначити.
Сваки цвет заронити у припремљену смесу и ређати у подмазан плех.
Одозго ставити остатак ренданог качкаваља и сецкане сланине.
Пећи на 210 степени Ц око 30 минута да лепо зарумени. Пријатно!