Svakog JUTRA je u KAFU DODAVALA ovaj ZAČIN, tako je SMRŠALA 4 KILOGRAMA i skinula uporno SALO sa STOMAKA
Efekat će vas oduševiti, nemate šta da izgubite, sem onoga što vam je već višak!
Kafa je omiljeni napitak mnogih i jednostavno ne mogu da da započnu dan bez nje. Kafa definitivno ima svoje prednosti kada je u pitanju dejstvo na zdravlje, ali ne treba preterivati sa konzumacijom. U svakom slučaju postoji način kako da je učinite dosta zdravijom.
Kafa će ubrzati metabolizam, a ako redovno vežbate i pravilno se hranite liniju ćete vrlo brzo dovesti do savršenstva.
HITNO ZAVRŠILA U BOLNICI: Мini Vrbaški pozlilo! Saopštila od čega BOLUJE: "U poslednjih par nedelja..."
ELIMINIŠE BAKTERIJE IZ GRLA: Ovo jelo OPORAVLJA, hidrira, GREJE i dezinfikuje, priprema se za POLA SATA
Nutricionista Liza Ričards naglašava da je najbolje držati se obične, crne kafe bez dodataka mleka i šećera jer tako unosimo nepotrebne kalorije. Takođe savetuje da jednom u toku dana u kafu dodate i malo cimeta.
Ona je na ličnom primeru utvrdila koliko je kafa u kombinaciji sa cimetom moćna. Naime, svako jutro je u omiljeni napitak dodavala i jednu kašičicu ovog začina. Za mesec dana primetila je značajnu razliku u težini.
Uspela je da smrša 4 kilograma i da se otarasi sala koje je godinama imala na stomaku.
- Cimet podstiče termogenezu u telu - objašnjava Ričards, i tako dovodi do topljenja masnih naslaga.
- To je proces zagrevanja tela i on može da dovede do toga da sagorevamo više kalorija. Osim toga, cimet je prirodna opcija za podsticanje termogeneze i svakako je bolji izbor od raznih suplemenata koji mogu da učine isto - objašnjava ona.
Napominje i da ovo nije čarobni napitak i da rezultati neće biti vidljivi bez korigovanja ishrane i uvođenja fizičke aktivnosti.
Još jedan efikasan način kako da kafu učinite daleko zdravijom je da u nju dodate kačicu jestivog kokosovog ulja, koje će ukusu neznatno promeniti i učiniti ga prijatnim, ali će smanjiti kiselost kafe, a ovako pripremljen napitak odličan je za buđenje organizma ujutru i podsticanje metabolizma.