Ukusna torta po BAKINOM receptu - Kremasta ČOKOLADA i slatka karamela, savršen SPOJ kom nema ravnog
Ova fenomenalna torta je odlična i kao poslastica posle večere, ali i kao odabir za neki svečani trenutak. Ko god da je proba, ostaće bez reči, jer je toliko ukusna i čokoladna, da će te je obožavati.
Uživajte u ovom divnom receptu!
Da posle BOŽIĆNE VEČERE ne morate da OTKOPČAVATE DUGME! Stručnjak otkriva NAPITAK koji ekspresno rešava NADUTOST
"PROTEINSKE DIJETE vam neće pomoći da SMRŠATE!" - Naučnici sa Harvarda otkrili koja ISHRANA garantuje GUBITAK bez JO-JO EFEKTA
Potrebno je:
- 600 gr keksa
- 1 l mleka
- 4 pudinga od karamele
- 200 gr šećera
- 200 gr maslaca
- 200 g slatke pavlake
- 100 gr čokolade
Priprema:
U šerpu staviti 150 gr šecera, pa ga istopiti i pretvoriti u karamel. Dodati 800 ml mleka i ostaviti da provri. U ostalom mleku, od 200 ml, istopiti puding pa za zakuvati. Skinuti sa vatre, pa ga prohladiti. Umutiti maslac ili margarin sa šecerom, i onda ga izmešati sa prohlađenim pudingom. Umutiti slatku pavlaku i polako je sjediniti sa kremom karamela. Podeliti na pola i u jedno dodajte rastopljenu čokoladu. U mleko dodajte čokoladno mleko pa ugrejte i kroz njega provucite keks i ređajte u poslužavnik. Premažite karamelom, drugi red dodati keks i čokoladnu kremu, treći karamela, četvrti čokolada keks i završetak sa karamelom, odozgo može šlag. Ostavite da se prohladi i prenoći.Uživajte!