Укусна торта по БАКИНОМ рецепту - Кремаста ЧОКОЛАДА и слатка карамела, савршен СПОЈ ком нема равног
Ова феноменална торта је одлична и као посластица после вечере, али и као одабир за неки свечани тренутак. Ко год да је проба, остаће без речи, јер је толико укусна и чоколадна, да ће те је обожавати.
Уживајте у овом дивном рецепту!
Да после БОЖИЋНЕ ВЕЧЕРЕ не морате да ОТКОПЧАВАТЕ ДУГМЕ! Стручњак открива НАПИТАК који експресно решава НАДУТОСТ
"ПРОТЕИНСКЕ ДИЈЕТЕ вам неће помоћи да СМРШАТЕ!" - Научници са Харварда открили која ИСХРАНА гарантује ГУБИТАК без ЈО-ЈО ЕФЕКТА
Потребно је:
- 600 гр кекса
- 1 л млека
- 4 пудинга од карамеле
- 200 гр шећера
- 200 гр маслаца
- 200 г слатке павлаке
- 100 гр чоколаде
Припрема:
У шерпу ставити 150 гр шецера, па га истопити и претворити у карамел. Додати 800 мл млека и оставити да проври. У осталом млеку, од 200 мл, истопити пудинг па за закувати. Скинути са ватре, па га прохладити. Умутити маслац или маргарин са шецером, и онда га измешати са прохлађеним пудингом. Умутити слатку павлаку и полако је сјединити са кремом карамела. Поделити на пола и у једно додајте растопљену чоколаду. У млеко додајте чоколадно млеко па угрејте и кроз њега провуците кекс и ређајте у послужавник. Премажите карамелом, други ред додати кекс и чоколадну крему, трећи карамела, четврти чоколада кекс и завршетак са карамелом, одозго може шлаг. Оставите да се прохлади и преноћи.Уживајте!